Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή κέρδισε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με 20-19 και έδειξε ότι είναι το αφεντικό στη φετινή Handball Premier.  Ο Γιώργος Ζαραβίνας μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η νίκη στο ΟΑΚΑ δίνει ψυχολογία στους «ερυθρόλευκους» και επισήμανε ότι η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Θρύλου ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες ήταν μια ιστορική στιγμή αυτό το παιχνίδι. Εμείς είμαστε φτιαγμένοι να μην επηρεαζόμαστε από τον παράγοντα έδρας και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι η νίκη ήρθε με ανατροπή. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει ψυχολογία γιατί η ομάδα έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα και πρέπει να καταλήξουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά.

Το πραγματικό πρωτάθλημα όμως ξεκινάει κάπου στα τέλη Απριλίου και πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι. Με πολύ δυνατές ομάδες και χωρίς να είναι διεκδικητές του τίτλου μόνο ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ όπως πολύ θεωρούν αλλά συνολικά, 5-6 ομάδες έχουν πιθανότητες. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θέλουμε να μείνουμε σε αυτό και μόνο»