«Ναι, έχω στα χέρια μου τις προτάσεις από τον Ολυμπιακό και την Τραμπζσονσπόρ. Είνα μία δύσκολη επιλογή. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ γνωστή ομάδα στην Ευρώπη, μία πρόκληση για μένα. Είναι πολύ κολακευτικό που μία τέτοια ομάδα δείχνει τόσο ενεργό ενδιαφέρον για μένα. Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τ.Μπονγκοντά.

 

Στην ερώτηση , αν γνωρίζει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Μπέσνικ Χάσι, ο 21χρονος Βέλγος εξτρέμ ήταν απόλυτα ενήμερος για το θέμα: «Ξέρω ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ήταν παλιότερα στην Άντερλεχτ. Τον ξέρω και με ξέρει. Είχα παίξει μερικά καλά παιχνίδια απέναντι στην Άντερλεχτ με την φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ και ίσως με θυμάται από εκεί. Ξέρω και κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και το γεγονός ότι διαθέτει πολύ σκληρή έδρα. Γνωρίζω αρκετές λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο».

 

Τέλος στην ερώτηση αν η προοπτική του Champions League μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρόλευκων» (η Τράμπζσονσπορ δεν θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν στην Ευρώπη), ο Μπονγκοντά ήταν λιτός και κατανοητός: «Ας πούμε ότι το Champions League είναι η διοργάνωση που αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε τέτοια παιχνίδια;».