Μετά τη Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η νέα διοίκηση των Βετεράνων άσων του Θρύλου πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου στον Πειραιά.

Μετά από συνομιλίες περίπου δύο ωρών, μέσα σε άριστο και πανηγυρικό κλίμα, συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. και η σύνθεσή του έχει ως εξής:

* Πρόεδρος: Γιώργος Δαρίβας.
* Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γκαϊτατζής.
* Β’ Αντιπρόεδρος: Πέτρος Καραβίτης.
* Γενικός Γραμματέας: Αντώνης Γλύκας.
* Ταμίας: Θανάσης Αγγελής.
* Προπονητής ομάδας: Χρήστος Καλτσάς.
* Έφορος Λέσχης και Υγείας: Γιώργος Κωττάκης.
* Αναπληρωματικός Γενικός Γραμματέας: Νίκος Μαριόλης.
* Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων: Γιώργος Βαϊτσης, Γιώργος Πολίτης.
* Υπεύθυνοι οργάνωσης αγώνων: Ανδρέας Μπονόβας, Αλέκος Κτενάς.
* Έφορος ομάδας: Αντώνης Τζανετουλάκος.
* Όσον αφορά στην εξελεγκτική επιτροπή, χρέη προέδρου εκτελεί ο Ανδρέας Σάννης, αντιπροέδρου ο Δημήτρης Βασιλειάδης και γραμματέα ο Νίκος Τουλγέρογλου.

Μάλιστα, ήρθαν και οι πρώτες αποφάσεις για τα φιλικά, καθώς κάθε καλοκαίρι το πρόγραμμα των Βετεράνων άσων των «ερυθρόλευκων» είναι… πλούσιο, με σπουδαίους αγώνες, φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα (19/6) στην Άρτα, όπου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της ηπειρωτικής πόλης αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού με τους παλιούς παίκτες της Αναγέννησης Άρτας.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 11:00 και θα αναχωρήσει οδικώς με πούλμαν που διαθέτει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο περιθώριο του αγώνα θα τιμηθούν οι Αρτινοί, Αντώνης Νικοπολίδης και Γιώργος Βαΐτσης.

Στην συνέχεια, στις 28 Ιουνίου οι Βετεράνοι θα βρεθούν στο Δάσος Χαϊδαρίου, ενώ το τριήμερο 7-9 Ιουλίου θα μεταβούν στη Λήμνο. Μία εβδομάδα αργότερα θα κλείσουν οι δραστηριότητές τους στο Ξυλόκαστρο.

Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν υπό το βλέμμα του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης, Άρη Τσατσαρίδη και του γενικού γραμματέα, Σταμάτη Συρίγου, καθώς και του νομικού εκπροσώπου, Τάσου Μπίθα.