Οι ιδιόχειρες σημειώσεις που κρατούσε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος όσοι ώρα μιλούσε με τους δυο δολοφόνους του, όπως αποκάλυψε το CNN Greece, έχουν οδηγήσει τις Αρχές στην ταυτότητα των δραστών.

Μπορεί οι δολοφόνοι του δικηγόρου να παρουσίασαν ένα ευφάνταστο σενάριο ότι δήθεν έχει συλληφθεί κάποιος συγγενείς τους προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού, όμως κατά τη διάρκεια της συζήτησης παρασύρθηκαν και αναφέρθηκαν σε πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου τα οποία είναι υπαρκτά αλλά και σε καταστάσεις με ποινική διάσταση.

Όλα – με αποσπασματικές λέξεις – έχουν καταγραφεί στις σημειώσεις του δικηγόρου και όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Οι αρχές πια είναι βέβαιες ότι δεν πρόκειται για προσχεδιασμένη δολοφονία αλλά ίσως προσανατολίζονται στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ενδεχομένως ήθελαν να εκφοβίσουν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόκειτα για κακοποιούς της βαριάς εγκληματικότητας που δεν διστάζουν να εκτελέσουν το θύμα τους οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου περιέγραψε τους δράστες και έχουν δοθεί παντού γενικές αναζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος δράστης είναι ηλικίας 30-40 ετών, ύψους 1,80 εκατοστά περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, αξύριστος (δύο ημερών), με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος πιθανόν φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και λεπτό μπουφάν, χρώματος λευκού. Ο δεύτερος δράστης είναι ηλικίας 27-40 ετών, ύψους 1,65-1,70 περίπου, αδύνατος, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ξυρισμένος με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε κοντομάνικη μπλούζα.

Πηγή: CNN.gr