Για την επιστροφή του στην 11άδα του Ολυμπιακού μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για την ευκαιρία που του δόθηκε: «Ναι περίμενα πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό. Περίμενα την ευκαιρία μου. Δύο μήνες προσπαθούσα αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήμουν έξω από όλα. Ακόμα και από τις προπονήσεις. Δούλευα πολύ και περίμενα την ευκαιρία μου κι ευχαριστώ τον Θεό».

Για το ματς: «Ήταν καλή ευκαιρία για μένα γιατί τους τελευταίους δύο μήνες ήμουν απ’ έξω από όλα από την ομάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να παίξω 90 λεπτά μετά από δύο μήνες χωρίς αγώνες. Ευχαριστώ τον κύριο Λεμονή γιατί μου έδωσε την ευκαιρία».

Για το γεγονός ότι δε πανηγύρισε: «Όλοι το ξέρουν, πως όταν ήρθα στην Ελλάδα υπέγραψα για τον Πανιώνιο. Μου έδωσε την ευκαιρία η ομάδα να φανώ και να αγωνιστώ. Έτσι έκρινα για τον πανηγυρισμό μου γιατί αυτό άξιζε στους φιλάθλους αυτής της ομάδας. Το είχα αποφασίσει. Από σεβασμό και από αγάπη προς τον κόσμο του Πανιωνίου. Εχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους».

Για τον Μπέσνικ Χάσι: «Δεν θέλω ν’ απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση».

Για τον Μασούντ: «Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για τον Μασούντ. Σπουδαίος παίκτης και μεγάλη προσωπικότητα. Δε το λέω επειδή είναι φίλος μου αλλά επειδή έτσι είναι. Είναι σούπερ σταρ στην χώρα μας. Του εύχομαι τα καλύτερα».