Ο Τάκης Λεμονής ήταν αισθητά ανακουφισμένος και ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου…

Το τι κρατάει: Βασικά το τρίποντο. Θα πρέπει να κρατήσουμε κάποια θετικά αλλά και να προβληματιστούμε αρκετά. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλή προσπάθεια και θα μπορούσαμε πιο εύκολα να κερδίσουμε το ματς. Δεχθήκαμε ένα… κρύο γκολ και εάν σκεφτούμε πως δεν είχαμε νίκες πριν πήγαμε αρκετά καλά. Νομίζω ότι εάν έχεις τόσες κλασσικές ευκαιρίες πρέπει να σκοράρεις. Η αντίδρασή μας ήταν εξαιρετική στο σημείο που έπρεπε και ήταν σημαντική η νίκη. Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς.

Την κατάρρευση του Ολυμπιακού: Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Το συζητάγαμε με τους συνεργάτες μου. Υπάρχει μία εξήγηση και δεν ήμασταν τόσο φρέσκιοι. Οι τοποθετήσεις οι αμυντικές δεν ήταν σωστές και αυτό δεν έχει να κάνει με το εάν ήμασταν φρέσκιοι.

Τον Φορτούνη και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ: Γενικά είναι αλήθεια πως προσπαθώ πάντα να δω την ομαδική λειτουργία. Δεν θα πω ιδιαίτερα πράγματα για τα 2 παιδιά. Πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία τους αλλά τελείωσε το ματς. Συνολικά στο τέλος κάνουμε αποτίμηση για τους πάντες. Να ξαναδώ τέτοιες εμφανίσεις και αυτό να το να καταλάβουν όλοι οι παίκτες και αυτοί οι δύο. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδρασή τους.

Το κατά πόσον θα είχε την ίδια τύχη εάν έπαιζε έτσι όπως πήγε αφού δέχθηκε την μείωση και την ισοφάριση: Την ίδια τύχη τι εννοείτε; Αμέσως μετά τον αγώνα που συνήθως που κάνουμε δηλώσεις και έχουμε φόρτιση το είπα. Ναι μεν είμαι ευχαριστημένος αλλά είμαι και προβληματισμένος αλλά όλα αυτά μας δείχνουν το τι πρέπει να βελτιώνουμε. Χωρίς κόστος μας δόθηκε ένα καλό μάθημα. Να αξιολογήσουμε πιο καλά την κατάσταση και να είμαστε πιο φρέσκιοι στο τέλος του αγώνα. Καταλαβάνε όλοι το τι πήγε να γίνει σήμερα και στο τέλος έγινε ένα καλό μάθημα και για τους παίκτες και για εμάς όλους και για εμένα.