Η ΑΕΚ θα μπορούσε μετά το ματς της Τρίπολης που έδωσε να βρίσκεται στο +8 από τον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα μετά το ισόπαλο (1-1) της Ξάνθης βρίσκεται …ισόβαθμη του διότι στο Καραϊσκάκη δεν έχει καμία τύχη, εδώ και χρόνια.

Για να γίνει όμως αυτό το 1-1 στην Ξάνθη χρειάστηκε να επιστρατευθούν όλες οι δυνάμεις της …δήθεν εξυγίανσης και να μείνει η γηπεδούχος ομάδα με …9 παίκτες λόγω αποβολής του Φλίσκα και του Σβάρνα.

Ακόμη κι έτσι όμως. η ΑΕΚ (σ΄ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι) δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η Ξάνθη με εννιά παίκτες διέσυρε και την δήθεν…εξυγίανση και την ΑΕΚ.

«Ντροπή σου Μπάγεβιτς» φώναζαν στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, οι φίλαθλοι της Ξάνθης που βρέθηκαν στα «Πηγάδια» κι έβλεπαν τον Βόσνιο παράγοντα των «κιτρινόμαυρων» στις θέσεις των επισήμων μαζί με τον Μελισσανίδη.

Τελικά, η μοναδική εκτός έδρας φετινή νίκη της ΑΕΚ ήταν επί της Λαμίας στο Περιστέρι όταν κέρδισε με το πέναλτι-μαϊμού του Λιβάγια που έγινε έξω από την περιοχή και ο Βάτσιος έσπευσε να το καταλογίσει για να μην τον …κυνηγάνε τα βράδια στα στενά της γειτονιάς του!

Στα Γιάννενα, η ΑΕΚ έφερε ισοπαλία, στην Τρίπολη έχασε και στην Ξάνθη έφερε νέα ισοπαλία με αποτέλεσμα να μαζ΄ψει μόλις 2 βαθμούς σε 3 ματς εκτός Αθήνας.

Έτσι δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα….