Ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί και προσαρμόζεται παρά τις πολλές απουσίες που έχει μέχρι τώρα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη:

«Πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να προχωράμε. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μας. Θεωρώ ότι είναι όλοι ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα και γι’ αυτό άλλωστε βρίσκονται στο ρόστερ μας, αλλιώς δεν θα βρίσκονταν στον Ολυμπιακό.

Είναι ισάξιοι και οι 15 παίκτες που διαθέτουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Υπήρχαν κενά στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα και τις καλές επιθέσεις και άμυνές μας να τις κάνουμε πολλές περισσότερες στο παιχνίδι μας.

Νομίζω το έχω πει πολλές φορές ότι όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Αυτό φάνηκε σήμερα, όμως, πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι, προκειμένου να αναπληρώσουν οποιοδήποτε κενό, οποιαδήποτε απουσία. Ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε είναι αυτός. Όλοι οι παίκτες μας βρίσκονταν σε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης, έδειξαν διάθεση και έτσι κερδίσαμε το σημερινό παιχνίδι. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας, τον εαυτό μας και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπράβο στα παιδιά».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για το αν θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του Κιμ Τιλί, σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Θα δούμε τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση. Υπάρχουν 3 παίκτες σε κάθε θέση.

Μπορεί ο Παπαπέτρου να παίξει στο «4» έχουμε τους Πρίντεζη και Αγραβάνη, ενώ και ο ΜακΛιν παίζει και στο «4». Οπότε δεν βιαζόμαστε και αν πάρουμε παίκτη, τότε θα πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση».