Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τον Ολυμπιακό αλλά και στις… παγίδες που κρύβει το ματς με τους ερυθρόλευκους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου

«Ο Ολυμπιακός χρειάζεται βαθμούς. Μπορεί να μας κάνει τη ζημιά στις αντεπιθέσεις καθώς έχουν γρήγορους παίκτες, ενώ αμυντικά προσπαθούν να φθείρουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι μια ομάδα που δεν παραδίνεται ποτέ και παλεύει μέχρι το τέλος, το ξέρω από την εμπειρία μου, παρότι έχει ξεκινήσει με δύο ήττες», είπε αρχικά.

«Για εμένα θα είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια, ιδιαίτερα το εκτός έδρας γιατί σε εκείνο το γήπεδο έχω περάσει μαγικές στιγμές. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ αλλά για εμένα ο Ολυμπιακός σημαίνει πολλά. Είχα κερδίσει πολλά, είχα κατακτήσει τίτλους αλλά το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα εκεί.

Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί αγαπώ τόσο τον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια ότι κερδίσαμε τίτλους αλλά δεν ξέρω γιατί τον αγαπώ τόσο, μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Έχει ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου και ελπίζω ότι θα απολαύσουμε όλοι τις δύο αναμετρήσεις», συνέχισε.