Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θελουν να κάνουν το 2/2 στην Euroleague και για να συμβεί αυτό πρέπει να κάμψουν την αντίσταση της Μάλαγα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εκ μέρους των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τους Ισπανούς και ανέφερε πως «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η Μάλαγα είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Εμείς παίζουμε εξίσου σκληρά, μας αρέσει να βάζουμε τα κορμιά μας στην άμυνα, πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας και πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν πως ήρθαν να παίξουν σε μία δύσκολη έδρα».

Για τους τραυματίες συμπαίκτες του: «Σίγουρα, σε επηρεάζει το να βλέπεις την προπόνηση της ομάδας να γίνεται μόλις με 10 παίκτες εξαιτίας των τραυματισμών. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όμως, όσοι και αν έχουμε μείνει, αυτοί που παίζουν, θα πρέπει πάντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για το αν τον θορύβησε η νίκη της Μάλαγα επί της Φενέρμπαχτσε: «Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν. Η Μάλαγα είναι ομάδα επιπέδου Euroleague. Έχει ένα γεμάτο σύνολο, έχει καλούς παίκτες, έκανε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια».