Οι «ερυθρόλευκοι» βετεράνοι θα βρεθούν στην Πρέβεζα το Σάββατο (21/10, 18:30) για να δώσουν φιλανθρωπικό αγώνα για τον μικρό Βαγγέλη Παπαβασιλείου, ο οποίος δίνει «μάχη» με μία πολύ σοβαρή ασθένεια.

Αντίπαλοι των παλαιμάχων θα είναι η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και οι Βετεράνοι του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας.

Οι προσκλήσεις που διατίθενται κοστίζουν 3 ευρώ.

Οι πρώην Πειραιώτες που θα βρεθούν στην ηπειρωτική πόλη είναι οι: Καμπούρης Αργύρης, Παραγυιός Γιάννης, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Βούκτσεβιτς Ντούσαν, Δορκοφίκης Περικλής, Πεππές Κώστας, Ντάκουλας Βασίλης, Μαργέλης Χρήστος, Κουκής Γιάννης, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Γιαννόπουλος Κώστας, Κρεμπούνης Θανάσης, Ράμος Θανάσης, Κοκορόγιαννης Κίμωνας (προπονητής)

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας αναφέρει: «Είναι μεγάλη η τιμή τόσο για εμάς όσο και για την πόλη της Πρέβεζας, η άμεση ανταπόκριση και αποδοχή της προσκλήσεως μας από την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού, η οποία θα παρευρεθεί στην πόλη μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο προσφοράς και αγάπης της. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ να συναγωνίζονται με την νέα ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας και τους Βετεράνους του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας. Ας γίνει η προσφορά όλων μας ένα καλάθι ελπίδας για τον μικρό μας Βαγγέλη, τον πραγματικό νικητή του αγώνα».