Η πορεία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος, ξεκινάει το Σάββατο (21/10) από την Σαντορίνη. Οι νταμπλούχες αντιμετωπίζουν τον Α.Ο. Θήρας στις 17:30 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής και θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Την αποστολή του Θρύλου που ταξίδεψε για τη Σαντορίνη αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοβάτσεβιτς: «Έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν»

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Με βάση την εικόνα που έχουμε δείξει στα φιλικά και στην περίοδο της προετοιμασίας, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινάνε εκτός έδρας με την ομάδα της Σαντορίνης και θέλουμε μια δυναμική εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι όσον αφορά την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Στην Ευρώπη θέλουμε να επαναλάβουμε την περσινή πολύ καλή μας πορεία και να διεκδικήσουμε και πάλι τον ευρωπαϊκό τίτλο».

Χριστοδούλου: «Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο»

Στέλλα Χριστοδούλου: «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία με δυνατά φιλικά εκτός Ελλάδας στο Τουρνουά που λάβαμε μέρος και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Από κει και πέρα θα δούμε τις δυνάμεις κόντρα στη Σαντορίνη. Πιστεύω ότι αν ομάδα παίξει καλό βόλεϊ με βάση αυτά που έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής στην προπόνηση, θα πάρει τη νίκη. Η ομάδα φέτος βελτιωθεί αρκετά. Οι αθλήτριες που έχουν έρθει έχουν ανεβάσει το επίπεδο, σίγουρα και όσες ήταν πέρσι πρόσφεραν πάρα πολλά όμως και οι προσθήκες που έγιναν είναι πάρα πολύ καλές. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε όλες σε οποιαδήποτε συνθήκη και οποιοδήποτε παιχνίδι. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και φέτος».

Κονόμη: «Κεκτημένα και ευρωπαϊκό τελικό»

Αρέτα Κονόμη: «Ο φετινός στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, να φτάσουμε στον ευρωπαϊκό τελικό ξανά και γιατί όχι, να το πάρουμε, είναι μια επιθυμία όλων. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε υγεία. Από κει και πέρα είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουμε νέες προσθήκες και δουλέψαμε αρκετά στην περίοδο της προετοιμασίας και στα φιλικά και στις προπονήσεις. Αν έχουμε υγεία πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Σίγουρα είμαστε πιο δυνατές, οι κοπέλες που έχουν έρθει είναι έμπειρες και έχουν ταιριάξει με το κλίμα στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο».