Σ’ αγώνα του «Attica Cup» που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-0 την ΑΕΚ στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και έκανε επίδειξης δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 1ο γκολ του στο 8′ με τον Χρήστου ενώ στο 30′ και 36′ σκόραρε δις ο Ποιμενίδης και διαμόρφωσε στο 3-0 το σκορ του ημιχρόνου. Στο 52′ ο Μπομπότης «έγραψε» το 4-0 και στο 62′ ο Φλώκος το τελικό 5-0.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάσος Πάντος είπε μετά από τον αγώνα: «Η ομάδα αυτή τη νέα χρονιά θα παίξει στο Πρωτάθλημα Super League. Εμείς ως προπονητές οφείλουμε να δουλέψουμε με τα παιδιά και να τους δείξουμε τις δυσκολίες της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα και τα παιδιά έχουν πολύ όρεξη. Τώρα όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι ήταν ένας δικός μας μονόλογος. Μπράβο στην ομάδα μου για την εμφάνιση αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Στόχος της Ακαδημίας είναι να βγάλει παιδιά για τα μεγαλύτερα γκρουπ αλλά και για την πρώττη ομάδα».

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κιοσσές (45′ Αδαμόπουλος), Ρέτσος (53′ Αρβανιτάκης), Γλογοβίτης, Μπομπότης (56′ Μάνδρος), Κατσαούνος, Γιαλεδάκης (25΄Γιαννόπουλος), Σταυρόπουλος, Χρήστου, Φλώκος, Ποιμενίδης (53′ Μπόλης), Αλέξης (55′ Αναστόπουλος).