Στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να διδαχτεί από τα λάθη που έκανε και εξέφρασε την πίστη πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ σκληρή ομάδα, με μαχητικό πνεύμα. Από την αρχή ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αρχίσαμε καλά το ματς, αμυντικά και επιθετικά. Δεν περιμέναμε να παίξει έτσι η Μάλαγα σε αυτό το διάστημα και ξέραμε πως θα αντιδράσουν. Αυτό συνέβη στη δεύτερη περίοδο και στο τέλος του αγώνα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε, γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, αλλά δεν μπορώ να μην πω για κάποια σημεία του αγώνα που δώσαμε κάποιους πόντους που μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει.

Πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει εύκολα. Πέτυχαν 28 πόντους στην τελευταία περίοδο και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Το καλό είναι πως κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση.

Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και νομίζω πως με το χρόνο και τις προπονήσεις θα προοδεύσουμε. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία με τους τραυματισμούς. Αυτό δεν είναι δικαιολογία και το είδατε ότι παλέψαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά από την άλλη αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί δεν μπορούμε να βελτιωθούμε τόσο γρήγορα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις και αυτό κάναμε σήμερα», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συν. Τύπου.