Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών της Ακαδημίας Πυγμαχίας του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Παμπαίδων που διεξήχθη στην Ελευθερούπολη της Καβάλας. Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος με 6 αθλητές από την «ερυθρόλευκη»  Ακαδημία των Πολεμικών Τεχνών και ο απολογισμός ήταν εντυπωσιακός. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία των Παμπαίδων και τη δεύτερη στη Γενική Βαθμολογία χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του Λευτέρη Λειβάδη.

Η παρουσία των νεαρών αθλητών του Θρύλου σε μετάλλια μεταφράστηκε σε δυο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο και προέκυψε μέσα από μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων.

Πιο αναλυτικά στους Παμπαίδες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιάννης Γεμένογλου στην κατηγορία των 70 κιλών και ο Δημήτρης Μελάς στην κατηγορία των 75 κιλών, ενώ Δημήτρης Στεφανόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από τραυματισμό στο χέρι.

Στους Παίδες ο Κώστας Βασιλειάδης έφτασε και αυτός μέχρι τον τελικό κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο ενώ οι Σπύρος Κουράκος και Λιπαρίκ Λαραζιάν πλασαρίστηκαν στην 8άδα.

Δήλωση Λευτέρη Λειβάδη

Ο επικεφαλής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού κ. Λευτέρης Λειβάδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έμεινα ενθουσιασμένος από την απόδοση των παιδιών. Οι περισσότεροι κατέβηκαν για πρώτη φορά σε αγώνες και αντιμετώπισαν αντιπάλους με μεγαλύτερη εμπειρία. Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού δουλεύουν δυνατά και πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο».