Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον ΠΑΟ.

Πρώτον: Η ομάδα του τριφυλλιού πήγε στην Καρδίτσα για τον αγώνα Κυπέλλου με την τοπική ομάδα από την …παραμονή του ματς. Κάτι που σημαίνει ότι …είχαν λεφτά και για πούλμαν , αλλά και για …ξενοδοχείο!

Ίσως εισέπραξαν από την πώληση του Βλαχοδήμου …

Δεύτερον. Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η «πράσινη» αποστολή, πήγε κόσμος (καμιά δεκαριά άτομα) και τους ζήτησαν να …κερδίσουν τον Ολυμπιακό!

Εδώ δεν μπορούν να κερδίσουν την Λαμία και τους «σπρώχνουν» για να νικήσουν την Λάρισα με την διαιτησία, ονειρεύονται νίκες με τον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων…

«Μπορεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας να παρουσιάζει μικρό ενδιαφέρον, όμως οι ντόπιοι φίλοι του Τριφυλλιού έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξη τους.

Η αποστολή αφίχθηκε στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει στη Λίμνη Πλαστήρα λίγο μετά τις 21:00 και την υποδέχτηκαν περίπου 100 άτομα.

Φυσικά, το επικείμενο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων είχε την τιμητική του και  οι οπαδοί ζήτησαν κατ’ ιδίαν από τους παίκτες να δώσουν ότι έχουν για να πανηγυρίσουν τη νίκη του Σάββατο.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έμειναν για αρκετή ώρα στο ξενοδοχείο και συζήτησαν με τον Ουζουνίδη, για την κατάσταση στο ιδιοκτησιακό και στο οικονομικό της ΠΑΕ. Όπως του τόνισαν, ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα, αρκεί να βλέπει προσπάθεια και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μην την αφήσει να καταρρεύσει.»