Σε συνέντευξή του σε πολωνική ιστοσελίδα, ο Οτζίτζα Οφόε μίλησε για τον Ολυμπιακό, γιατί χάλασε η μεταγραφή του στην Κράσνονταρ, για τον Χάσι, αλλά  και τους στόχους του στην Ελλάδα…

Αναλυτικά…

Για το ποια είναι καλύτερη πόλη να ζήσει κάποιος (Βαρσοβία ή Αθήνα): «Εάν κάποιος προτιμά το χιόνι είναι η Βαρσοβία. Εάν προτιμά τον ήλιο, η Αθήνα».

Για το αν είναι χαρούμενος στην Ελλάδα: «Έχει πολύ ήλιο, φιλικούς ανθρώπους, καλό φαγητό, είναι μια μεγάλη ομάδα. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με το μέρος. Εγώ, επίσης».

Για το ότι έφθασε κοντά στην Κρασνοντάρ: «Ήμουν εγώ, ο ατζέντης μου και ο πατέρας μου. Ξαφνικά αποδείχθηκε ότι τα ποσά ήταν διαφορετικά από τα συμφωνηθέντα Επίσης, οι όροι του συμβολαίου».

Για την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι: «Ίσως εάν καθόταν περισσότερο καιρό, να τα πήγαινε καλύτερα. Αλλά δεν κάθισε. Τώρα, έχουμε νέο προπονητή, αλλά οι στόχοι είναι οι ίδιοι».

Για το γεγονός ότι Κοβάτσεβιτς και Καρεμπέ έχουν μείνει στην Αθήνα: «Γιατί να φύγουν και πού να πάνε; Έχουν τα πάντα. Ωραία χώρα, ωραία δουλειά, σεβασμό. Και ήλιο!»

Για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: «Τώρα κατάλαβες γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα; Πήρα την καλύτερη ποδοσφαιρική απόφαση. Αλλά, θυμάμαι ακόμη τη Βαρσοβία για τους οπαδούς της Λέγκια».