Άτομα υπεράνω υποψίας με οικονομική άνεση, μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα και ενεργή ενασχόληση κατά το πρόσφατο παρελθόν, με ομάδα ποδοσφαίρου, κατηγορούνται για εισαγωγή, εμφιάλωση και διακίνηση χιλιάδων  φιαλών λαθραίων ποτών σε νυχτερινά κέντρα. Την υπόθεση αποκάλυψαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πειραιά μετά από μεθοδική έρευνα.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί από τον χώρο της επιχείρησης στον Κορυδαλλό και έχουν προφυλακιστεί τρία άτομα ηλικίας 55 και 45 ετών. Αναζητούνται δυο άτομα, οι οποίοι φέρονται να είναι οι εγκέφαλοι του κυκλώματος, αλλά και γόνοι επιχειρηματιών ηλικίας 34 και 37 ετών που αναζητούνται με ένταλμα σύλληψης, όπως και ένας ακόμη συνεργός τους.

Το κύκλωμα έφερνε φιάλες με ποτά από χώρες όπως η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Ιταλία, η Σκωτία, η Γαλλία και η Γερμανία, αφαιρούσε τις ετικέτες και στην συνέχεια επικολλούσε πλαστές ετικέτες νόμιμων εισαγωγέων και πουλούσε τα ποτά σε κλαμπ του Πειραιά και της Αθήνας.

Οι άνδρες της ασφάλειας Πειραιά, οι οποίοι έχουν δεκάδες επιτυχίες  το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείγμα της άψογης δουλειάς που επιτελούν, εντόπισαν  το παράνομο εμφιαλωτήριο της σπείρας στην θέση Ρίζωμα στη Μαγούλα. Ενώ τα 5.295 μπουκάλια με λαθραία ποτά, ουίσκι, τζιν, βότκα, ρούμι, βερμούτ ακόμη και ρακί, εντοπίστηκαν στα γραφεία της εταιρίας. Παράλληλα οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν στους χώρους της επιχείρησης και 83 μεγάλα χαρτοκιβώτια με απομιμήσεις επώνυμων  και ακριβών προϊόντων ρούχων.