Τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει απόψε (26/10, 21:15) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στηEuroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις νίκες στους προηγούμενους αγώνες τους και θέλουν να φτάσουν σε «καρέ» επιτυχιών, απέναντι σε ένα πολύ καλό συγκρότημα, που επίσης μετρά 3-0 στη διοργάνωση.

Η πειραϊκή ομάδα θα στερηθεί για άλλο ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

 «Απέναντί μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε διαβάσει το παιχνίδι τους και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε»  , δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την επικείμενη αναμέτρηση.Από την πλευρά του, ο Παπανικολάου επισήμανε ότι  «η Χίμκι είναι πολύ ποιοτική ομάδα, επιθετική, με ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού. Παίζει πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό, έχει ιδιαίτερο τρόπο εκτέλεσης των επιθέσεων της, τρέχει πολύ, σουτάρει εκτός ελέγχου μερικές φορές, οπότε αυτό απαιτεί πάρα πολύ συγκέντρωση και ετοιμότητα σε όλους τους τομείς»  .