Σ’ αγώνα της 4ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 5-4 τον Ολυμπιακό.
O Oλυμπιακός είχε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα της στο α’ ημίχρονο και στο 33’ έχανε με 4-0. Στο 3’ ο Τζαβίδας κάνει το 1-0 με πέναλτι ενώ στο 12’ ο Τσοντάκης «γράφει» το 2-0 και στο 22’ ο ίδιος παίκτης το 3-0. Στο 33’ ο Δημοσθενιάδης σημειώνει και το 4ο γκολ του Παναθηναϊκού αλλά στο 37’ ο Κίτσος με σουτ έξω από την περιοχή μειώνει σε 4-1.

Στο 2ο ημίχρονο και στο 42’ ο Τσοντάκης με κεφαλιά κάνει το 5-1. Ο Ολυμπιακός παίζει εν συνεχεία μόνος του στο γήπεδο αλλά δεν καταφέρνει να πάρει την ισοπαλία. Στο 48΄ο Ντόη με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κίτσου μειώνει σε 5-2. Στο 61’ με σουτ ο Παπανικόπουλος κάνει το 5-3 και στο 63’ με πλασέ ο Ντόη διαμορφώνει το τελικό 5-4.

Στα τελευταία λεπτά ο διαιτητής έκοψε 2 φορές τους Λιοφαγο και Σταμούλη ως οφ σάιnτ ενώ ήταν σε θέση για γκολ.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παπακωστούλης είπε: «Κάναμε το χειρότερο μας πρώτο ημίχρονο. Είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε πέντε γκολ από τότε που ξεκινήσαμε, Δώσαμε με την εμφάνιση μας το δικαίωμα στον αντίπαλο να είναι άνετος. Η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη. Οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ και δείξαμε καλά πράγματα. Ο δρόμος είναι μακρύς. Στόχος είναι η βελτίωση των παιδιών αλλά και η πρόκριση στον τελικό. Κρατάμε το καλό 2ο ημίχρονο και σίγουρα αυτή η ήττα και ο τρόπος που ήρθε θα μας διδάξει πάρα πολλά πράγματα. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο».

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ: Αυγερινός, Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Καρνέσης, Γογουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης (67’ Πουλιάνος), Κωστόπουλος, Τζαβίδας (30’ Αρσενίου), Κρυπαράκος (62’ Ζαφείρης), Τσοντάκης (83’ Αυγερινός).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης, Μπονέλης (56’ Γαρμπής), Κατσόγιαννης (45’ Λιοφάγος) , Σπυριδάκης (45’ Κασέμι), Ντόη, Κίτσος, Πάστρας (37’ Συρμής). Σταμούλης, Λιάτσος (50’ Παπανικόπουλος) , Καραπαναγιωτίδης.