Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0, όπως ανέφερε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

«Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πως θα ήταν ένα ντέρμπι. Πιστεύω πως οι δικές μας ευκαιρίες ήταν πιο κοντά στο να γίνουν γκολ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα δεν ήμασταν τυχεροί. Σε ένα ντέρμπι όλα μπορούν να συμβούν. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος, θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει και να έχουμε βάλει και ένα δεύτερο γκολ. Πιστεύω πως στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν λίγο δύσκολα για εμάς γιατί είχαμε πολλά ντέρμπι μαζεμένα, χάσαμε κάποιους πόντους», είπε αρχικά, μιλώντας στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας του:

«Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες χάνεις. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Είχαμε από πολύ νωρίς πολλά παιχνίδια και πολλά ταξίδια και αυτό μας στέρησε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μέχρι τον Ιανουάριο θα είμαστε πρώτοι και θα συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον σέβονται όλοι και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές. Δεν είναι δική μου δουλειά το πώς θα παίζει η ομάδα, εγώ πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στο 100%, ο προπονητής όμως αποφασίζει το ποιος παίζει και ποιος όχι. Ωστόσο όποιος παίζει δίνει το 100% για την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε πρώτοι, χάσαμε κάποιους πόντους στο ξεκίνημα αλλά δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Όλα τα ματς στο πρωτάθλημα είναι δύσκολα και κάθε ματς είναι σημαντικό. Θα βελτιωθούμε ωστόσο και θα είμαστε πρώτοι».