Δύο σοβαρά λάθη έγιναν στον αγώνα με τον ΠΑΟ και το τεχνικό τιμ φαίνεται ότι έχει κάνει τις αναλύσεις του και παραδέχεται τις …ανορθογραφίες.

Κάποια ρεπορτάζ σήμερα ανέφεραν τα εξής:

«Μπορεί και να μετάνιωσε για κάποιες αποφάσεις του ο Λεμονής ως προς την ενδεκάδα. Μπορεί για παράδειγμα η επιλογή του Εμενίκε να ήταν κακή.

Από την άλλη όμως ο Τάκης είχε στο μυαλό του και την εικόνα του Ανσαριφάρντ με τον ΠΑΟΚ και έχοντας κατά νου την παρουσία του Εμενίκε στις προπονήσεις όπου πράγματι έδειξε τρομερή διάθεση, αποφάσισε να ρίξει τον Νιγηριανό στη «μάχη» της Λεωφόρου.

Σίγουρα η επιλογή του Ανδρούτσου στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης δεν του βγήκε. Ο Λεμονής έβαλε τον πιτσιρικά για να κρατήσει τον… Μάτος του Παναθηναϊκού.

Μόνο που ο Κουλιμπαλί δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη του ΠΑΟΚ και στο τέλος του χθεσινού ματς ίσως να το μετάνιωσε το τεχνικό τιμ που δεν έριξε από την αρχή τον Καρσελά στη «μάχη».

Όχι ότι ο Μαροκινός έχει δείξει κάποιο φοβερό πρόσωπο από την αρχή της σεζόν, με εξαίρεση π.χ. το ματς στην Κροατία ή στο… Κύπελλο με τον Αχαρναϊκό, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Καρσελά είναι κλασικός εξτρέμ σε αντίθεση με τον Ανδρούτσο.»