Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και για την ομιλία του στ΄ αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης

Για την πρωτοβουλία του να μιλήσει με τους συμπαίκτες του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό:«Είχαμε μία ομιλία στα αποδυτήρια οι παίκτες, μετά τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μιλήσαμε. Ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι έχουμε καλούς παίκτες. Να δείξουμε το τι αξίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Αρχής γενομένης από αύριο αν και είναι δύσκολο το ματς με την Μπαρτσελόνα. Να κάνουμε την αντεπίθεσή μας».

Για την Μπαρτσελόνα και τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός:«Όπως είπα και πριν, η αυριανή αναμέτρηση είναι μία από τις πιο δύσκολες. Ξέρουν, όμως, οι προπονητές μας. Θα μας αναλύσουν σήμερα και αύριο για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να περιορίσουμε τους πολύ καλούς παίκτες που έχει η Μπαρτσελόνα»

Για την υποδοχή που ετοιμάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον Βαλβέρδε:«Περιμένουμε όλοι να έχει μία θερμή υποδοχή γιατί το αξίζει. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που είναι στην καλύτερη ομάδα. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό όμως. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, στόχος είναι να κερδίζεις είτε παίζεις με Μπαρτσελόνα είτε με κάθε άλλον αντίπαλο. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αύριο. Πιστεύω ότι με την δύναμη του κόσμου θα παίξουμε πολύ καλά και θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».