Μεγάλες πιένες θα γνωρίσει απόψε το βράδυ το «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα είναι κατάμεστο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (21:45) για την 4η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το φαληρικό γήπεδο θα… φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τα αστέρια των Καταλανών στον αγώνα που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Πριν την σέντρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κλέψει για μια ακόμη φορά την παράσταση με το coreo που θα δημιουργήσει και το οποίο θα φτάσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ετοιμάζεται τις τελευταίες ημέρες και είναι σίγουρο πως θα κλέψει την παράσταση.

Όλο το γήπεδο θα είναι «ντυμένο» στα ερυθρόλευκα. Κόκκινο και λευκό σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου, θα δημιουργήσουν ένα πανέμορφο μωσαϊκό και στην κεντρική κερκίδα θα γράφει «We rule this land» και αριστερά και δεξιά θα υπάρχουν δάφνες.

Στα δυο πέταλα θα σχηματιστεί το 1925, το οποίο παραπέμπει φυσικά στο έτος ίδρυσης του Ολυμπιακού. Στο πέταλο των οργανωμένων, ανάμεσα στο 19 και στο 25 θα υπάρχει ένα πελώριο 7, ενώ απέναντι θα υπάρχει ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος ανάμεσα στο 19 και στο 25.

Αν μη τι άλλο, ένα coreo που εφόσον εκτελεστεί σωστά όπως όλα τα προηγούμενα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, θα κλέψει τις εντυπώσεις!