Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, δήλωσε  τα εξής μετά το τέλος του αγώνα στην Πολωνία με την Γκορζόφ:
«Ηρθαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι η Γκορζόβ στην έδρα της έχει πιο πολύ αυτοπεποίθηση και εμείς προερχόμασταν από ήττα. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα θα έπρεπε μέσα εδώ να νικήσουμε. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά  λόγο του κόσμου όμως στην πορεία το διορθώσαμε. Διορθώσαμε πολύ την άμυνά μας δεν βρήκαν σχεδόν πουθενά διαδρόμους για να σκοράρουν. Και βρεθήκαμε σε καλή επιθετική ημέρα, ακολουθώντας όμως το πλάνο μας. Με συγκεκριμένα συστήματα και απλά οι παίκτριές μας εκτέλεσαν με τον σωστό τρόπο την σωστή στιγμή.  Συγχαρητήρια στις παίκτριές μας γιατί είναι πολύ καλή νίκη αυτή και προχωράμε.
‘Ολες οι παίκτριες είναι ετοιμοπόλεμες για συγκεκριμένους ρόλους απλά όλες χρειάζονται έναν χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Υπολογίζουμε σε όλες και αργά ή γρήγορα, θα έχουν σπουδαίο ρόλο. Όποιος και να είναι αυτός είναι σπουδαίος».

Η Αννα Σπυριδοπούλου, δήλωσε τα εξής:
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι πολύ σημαντικό για σήμερα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ. Τώρα έχουμε ένα ρεπό λόγω της Εθνικής μετά θα γυρίσουμε θα ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Όπως βλέπουμε όλοι από εδώ και πέρα πάμε όλο και καλύτερα και το σημερινό ήτανε μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς».

Mίσσας: «Υπομονή όταν μας πλησίασαν»

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας δήλωσε :
«Αρχικά συγχαρητήρια στο κορίτσια γιατί ήταν απόλυτα συγκεντρωμένες, ιδιαίτερα το κομμάτι της άμυνας. Σε όλα τα πλάνα που είχαμε σχεδιάσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ειχαν πραγματικά πολύ πάθος αλλα και συγκέντρωση στο αμυντικό πλάνο. Κάτι που ήταν και η βάση. Από εκεί και πέρα είχαμε αρκετή υπομονή,  στην επίθεση σε στιγμές στις οποίες το παιχνίδι ήταν κοντα. Εκεί βρήκαμε τις κατάλληλες επιλογές.
Από την άλλη, στη ζώνη είχαμε ένα πρόβλημα,  για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά στη συνέχεια, η κόουτς  στο πινακάκι έβγαλε δύο καινούρια συστήματα, οι παίκτριες προσαρμοστήκανε και σπάσαμε όλη αυτήν την ενέργεια  που είχαν από πλευρά άμυνας ζώνης, για να μπορέσουν να μας φρενάρουν.
Θεωρώ σε αυτό που πρέπει να μείνουμε, είναι η άμυνα, τα ριμπάουντ, τα λίγα λάθη και η επιμονή στην επίθεση. Αυτή είναι η συνταγή για να μπορέσεις να συνεχίσεις παραπάνω.
Βέβαια αυτό που με φοβίζει και εμένα και την κόουτς, κάτι που συζητάμε μεταξύ μας, είναι η διακοπή. Εχουμε πάρα πολλές παίκτριες στην Εθνική ομάδα και επειδή είναι μία περίοδος που είναι πολύ σημαντική για να βελτιώσουμε πράγματα, δυστυχώς δεν ξέρω τι αντίδραση και τι συνέπειες θα έχει όταν μαζευτούν μετά που έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Αυτό είναι που με φοβίζει πραγματικά..».