Μετά το σπουδαίο διπλό επί της ΑΕΚ και τη διακοπή του πρωταθλήματος που μεσολάβησε λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ συνεχίζονται και πάλι.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το Σάββατο στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τον Γ.Α.Σ Καματερού. Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ WEB TV.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Ομίλου Ξυνή αποτελούν οι: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Μισαηλίδης, Χάλαρης, Σκρόμπιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι σημαντικό να ξαναβρούμε ρυθμό μέσα από ένα παιχνίδι στην έδρα μας ειδικά μετά τη διακοπή 3 εβδομάδων λόγω των εθνικών ομάδων. Θέλουμε να παραμείνουμε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει του δύσκολου αγώνα που έχουμε την επόμενη εβδομάδα με τον Διομήδη στο Άργος. Όπως και στα υπόλοιπα ματς στην έδρα μας θέλουμε εκτός από τη νίκη να παίξουμε καλό χάντμπολ και να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατό σε πιο υψηλούς ρυθμούς. Είναι καλό γιατί επιστρέφουν κάποιοι τραυματίες και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα και με αυτούς».