Οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς μετά το παιχνίδι στην Βαρκελώνη ως προς την επιθετική συγκομιδή του Ολυμπιακού:

Για την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα τα λάθη που κάναμε ήταν πολλά, καθώς αφήσαμε την Μπαρτσελόνα να τρέξει, ενώ μέχρι τότε δεν είχε τρανζίσιον παιχνίδι. Όλη η ανάλυση είναι τα 21 λάθη και οι 11 ασίστ, αλλά και τα 14 κλεψίματα της Μπαρτσελόνα. Ήταν πιο επιθετικοί στην άμυνα και έτρεχαν καλύτερα στο γήπεδο. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο κακή, όσο η επίθεση, καθώς με 51 πόντους δεν κερδίζεις στη Βαρκελώνη».

Για το χρονικό σημείο που ήρθε η ήττα για τον Ολυμπιακό: «Είχα πει πριν, ότι είναι καλό να κερδίζεις όσα περισσότερα ματς μπορείς στην αρχή. Είναι 30 παιχνίδια. Αυτό, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι για εμάς. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά και εκείνοι καίγονταν για το ίδιο. Ήταν νευρικοί στην αρχή, αλλά στη συνέχεια δεν ήμασταν εμείς καλοί. Είναι ένας μαραθώνιος με πολλά παιχνίδια. Είναι ήττα εκτός έδρας και πρέπει να γίνει μάθημα. Να δούμε ειδικά το τέταρτο δεκάλεπτο, να κάνουμε ανάλυση και να δούμε πως χάσαμε με 22 πόντους που είναι πολλοί».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί αμέσως με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά γι’ αυτό το ματς τώρα. Είναι σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό. Όμως, από την άλλη εβδομάδα και πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα έχουμε παραπάνω μέρες για να κάνουμε καλύτερη ανάλυση».

Για τη σιωπηρή διαμαρτυρία των φίλων της Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα του ματς: «Σίγουρα ήταν περίεργη ατμόσφαιρα και κάτι που δεν έχω συναντήσει ξανά στην καριέρα μου».