Στα διαιτητικά λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης ενόψει του σημερινό αγώνα με τον Πλατανιά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους στο μεγαλύτερο και δυσκολότερο παιχνίδι που είχε να δώσει φέτος η ομάδα μας στο Καραϊσκάκη. Χάλασαν τον κόσμο με τη φωνή τους και ανάγκασαν όλη την Ευρώπη να εκφραστεί εγκωμιαστικά και για την εξέδρα μας και για την ομάδα μας, την οποία βοήθησε η εξέδρα μας.

Τους χρωστάμε πολλά και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν σε αυτό το επίπεδο και φυσικά δεν θα ασχοληθούν ούτε αυτοί όπως και κανένας από εμάς με τον σημερινό αντίπαλο. Είναι πολύ μεγάλος ο Ολυμπιακός για να πέσει τόσο χαμηλά.

Για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Πλατανιά είναι όπως όλα τα άλλα. Θέλουμε να νικήσουμε για να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς. Εμείς κερδίζουμε μόνο στο γήπεδο. Τώρα πια το πρόγραμμά μας είναι πιο βατό και έχουμε θέσει ως χρονικό ορίζοντα να βρεθεί ξανά ο Ολυμπιακός στην κορυφή μέχρι τον Γενάρη. Το ξέρουμε ότι όλα τα ματς θέλουν προσοχή, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και περιμένουμε επιτέλους η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και αν μην κάνει λάθη μόνο εις βάρος μας».