Οι διαδοχικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για το Champions League και τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα επανέφεραν την ηρεμία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Ως ανταμοιβή ο Τάκης Λεμονής έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, με δεδομένο και τις υποχρεώσεις πολλών εξ΄αυτών με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι η διακοπή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποθεραπευθούν οι τραυματίες και να επιστρέψουν για τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ήδη ο Σεμπά μπαίνει στο πρόγραμμα, ενώ αισιοδοξία υπάρχει ότι θα επιστρέψουν και ο Μπεν με τον Εμενίκε μέχρι την επανέναρξη των υποχρεώσουν για τους «ερυθρόλευκους».

Υπ΄αυτή την έννοια η διακοπή έκανε καλό στον Ολυμπιακό που ανασυντάχθηκε για την ανακατάληψη της κορυφής, όπως είναι ο στόχος όλων στο Ρέντη.

Το μόνο κακό είναι ότι η διακοπή δεν επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να διατηρήσουν τον ρυθμό που πήγαν να πιάσουν στα πρόσφατα παιχνίδια για την Ευρώπη,αλλά και για την Ελλάδα καθώς πλέον το ζητούμενο για τον Τάκη Λεμονή είναι η «διάρκεια» της καλής απόδοσης του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του έτους ώστε να εκμεταλλευτεί και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος….

Η σταθερότητα στην απόδοση και η διάρκεια είναι πλέον ο στόχος του Τάκη Λεμονή…