Τα σενάρια περί επιστροφής τόσο του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και του Κέβιν Μιραλάς  στον Ολυμπιακό όλο και πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο  Φιγκείρας έχει ροπή στις κάρτες και χάνει την ψυχραιμία του σε πολλά παιχνίδια, ενώ ο   Ομάρ Ελαμπντελαουί ψάχνει ακόμη τα παλιά υψηλά του στάνταρ…

Από χθες εμφανίζονται  δημοσιεύματα για τον Βέλγο επιθετικό ύστερα από το συμβάν στην προπόνηση της Έβερτον, καθώς ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ τον έστειλε στα αποδυτήρια, κρίνοντας ότι παρουσιάστηκε αδιάφορος κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Ακόμα και ξένα δημοσιεύματα κάνουν αναφορές  για Μιραλάς και Ολυμπιακό, ενώ αρκετές ιστοσελίδες από την Αγγλία υπενθύμισαν ότι το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν τον πρώην παίκτη τους.

Ωστόσο, στο «Sports Illustrated» υπήρξε η εξής αναφορά: «Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει, πολλοί αναμένουν ότι ο Μιραλάς θα προσπαθήσει να πιέσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό».

Πηγές των Πειραιωτών τονίζουν με αφορμή τη συγκεκριμένη φημολογία για Μιραλάς και Τοροσίδη: «Οι μεταγραφές είναι τον Ιανουάριο και τώρα είμαστε Αρχές Νοέμβρη, αυτό τα λέει όλα…».