Σ’ αγώνα της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γαλάτσι ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στηνΑΕΚ. 

Η ομάδα μας είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο προσκεκτική στην τελική της προσπάθεια. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Μιχόπουλο στο 5′ αλλά στο 12′ ο Συρμής με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1) για τον Ολυμπιακό.

Στο 22′ η ΑΕΚ κερδίζει πέναλτι, από ανατροπή του Βαφειάδη από τον Κατσόγιαννη, ο Χριστόπουλος εκτελεί και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 32′ και στο 40′ ο Ολυμπιακός είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Κίτσο αλλά δεν μπορεσε να σημείωσει 2ο γκολ.

Στην επανάληψη και στο 59′ ο Κίτσος εκτελεί κόρνερ και η κεφαλιά του Ντόη βρίσκει στο δοκάρι! Η ΑΕΚ στο 80′ χάνει δυο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μιχόπουλο και τον Χριστόπουλο αλλά ο Γραμματικάκης κάνει σπουδαίες αποκρούσεις και σώζει την ομάδα του!

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ σημαντική ευκαιρία με τον Σταμούλη στο 82′ αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Παπακωστούλης είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Σε κάθε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Σαφώς και θέλουμε να κερδίζουμε αλλά όποιος είδε το παιχνίδι σήμερα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Πιέσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες και το πιο δίκαιο θα ήταν να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας».

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΑΕΚ: Μητσόπουλος, Περιβολαράκης (73′ Τηγανιτάκης), Κανελλόπουλος, Τσιόκρης, Μιτάι, Καλτσάς, Λεμονής (57′ Κοκοτσάκης), Χριστόπουλος, Βαφειάδης, Μιχόπουλος, Πρωτούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γραμματικάκης, Φρέρης (53′ Μπονέλης), Γαρμπής (56′ Τσιουρής), Κατσόγιαννης, Σπυριδάκης (53′ Παπανικόπουλος), Ντόη, Κίτσος (75′ Λιοφάγος), Γιγίνης (69′ Πάστρας), Σταμούλης, Συρμής, Καραπαναγιωτίδης.