Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλήτριες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (15/11) στις 19:30 την ομάδα της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πετύχουν την 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, πριν το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (18/11, 15:30) στο Παπαστράτειο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Φουντωτού, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου,  Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Έμολο, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου.

Ελευθερία Πλευρίτου: «Σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι»

Η Ελευθερία Πλευρίτου ενόψει της αναμέτρησης με τη Γλυφάδα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:«Ξέρουμε ότι η διαφορά δυναμικότητας με τη Γλυφάδα είναι μεγάλη. Εμείς όμως σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε τη σοβαρότητα που χρειάζεται. Θα παίξουμε από την αρχή όσο πιο δυνατά μπορούμε όπως κάνουμε με κάθε ομάδα. Αυτός ο αγώνας θα μας δώσει ρυθμό ενόψει του παιχνίδιου που ακολουθεί το Σάββατο με τη Βουλιαγμένη».