Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται την Τετάρτη (15/11) με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Γ.Σ. Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξάγεται εμβόλιμα.

Η αναμέτρηση  της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Α’ Ηλιούπολης με ώρα έναρξης στις 19:30.

Στόχος του Θρύλου είναι η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς ενώ το ευχάριστο για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Αλίκης Κωνσταντινίδου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν  οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ.

Ενόψει της αναμέτρησης με την Ηλιούπολη, η Αρέτα Κονόμη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η πορεία μας στο πρωτάθλημα συνεχίζεται με το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Ηλιούπολη. Στόχος μας είναι φυσικά το νικηφόρο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση. Θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση όπως κάνουμε σε κάθε ματς».