Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΟ, όπου δεν αναφέρει πουθενά ότι θα συνεδριάσει στο «Μακεδονία Παλλάς», διαχειριστής του οποίου είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Το ακόμη χειρότερο γι αυτούς είναι ότι κουβαλάνε τα μέλη της  FIFA και της UEFA  σε ξενοδοχείο μεγαλομετόχου ΠΑΕ χωρίς να το γνωρίζουν...

Υπάρχει ή όχι κώδικας ηθικής για την FIFA και την UEFA και αν υπάρχει …τηρείται εν προκειμένου;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ…

«Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 10.00, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFA.
Στο πλαίσιο της Ε.Ε. θα συνεδριάσουν επίσης η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων, η Τεχνική Επιτροπή και η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, ενώ ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος θα συναντηθεί με Προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα και τη συνολική λειτουργία τους.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., στις 13.00, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος θα παραχωρήσει την πρώτη του επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFΑ Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραστούν το απόγευμα της Δευτέρας σε διεθνή ημερίδα για «την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων», που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης».