Ομάδα μελών του Ρουβίκωνα πραγματοποίησε έφοδο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το μεσημέρι της Παρασκευής και αποχώρησαν αφού πέταξαν φυλλάδια στον προαύλιο χώρο. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί ΕΔΕ για τον καταλογισμό ευθυνών.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα βγήκαν το μεσημέρι της Παρασκευής από το μετρό στη λεωφόρο Μεσογείων, έφθασαν στο υπουργείο και αφού μπήκαν στον προαύλιο χώρο πέταξαν φυλλάδια και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε πως τα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα απωθήθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας. Σημειώνεται πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τον καταλογισμό ευθυνών. «Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν. Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για τη διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία».