Εξόχως ενδιαφέρον το μήνυμα της «Θύρας 7» στους πολιτικούς  μέσω της χθεσινής ιστορικής ανακοίνωσης για τον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός.

«Πέρσι ήθελαν να δώσουν στον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα με «νομοθετικό διάταγμα». Δεν ένοιαξε την κυβέρνηση το ότι πληρώθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά (με ρούβλια), τους αρκούσε μόνο να πάθει ζημιά ο Ολυμπιακός. Να υποβιβαστεί για κάτι που δεν έγινε. Πιστεύουν ότι το ξεχάσαμε;

Τι πιστεύουν οι πολιτικοί –ειδικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που συμμετέχουν σε αυτά τα σχέδια; Ότι είναι στο απυρόβλητο; Και δε μιλάμε για τους πολιτικούς του Πειραιά οι οποίοι καλά θα κάνουν να μην εμφανιστούν στις γειτονιές του, γιατί θα τους τρελλάνουμε στις… απορίες, αλλά για τους πολιτικούς σε όλη την Ελλάδα.

Πιστεύουν ότι τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών θα μείνουν απαθείς μπροστά σε αυτό που γίνεται; Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον τους χρεώνουμε, όχι μόνον η Θύρα 7, όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, για τον ανελέητο και βρώμικο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας;

Πιστεύουν ότι θα βλέπουμε τον Τσίπρα να λέει «άντε να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ» και θα περνάει έτσι;»

ΥΓ: Ειδικά στους Πειραιώτες που μαζεύτηκαν πέρσι στο Καραϊσκάκη και πριν από μερικές μέρες όταν εκδηλώθηκε η επίθεση εις βάρος του Ολυμπιακού ήταν …εξαφανισμένοι!