Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της βαθμολογίας και την παραμονή του μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γκιγιόμ Ζιλέ στην κάμερα της Nova.

Επίσης, ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό και εκείνο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ δυνατή στην άμυνα. Γνωρίζω έναν επιθετικό που έχω αντιμετωπίσει στη Γαλλία, τον Μπραντάο, αλλά και τον προπονητή τον Ανιγκό. Είναι μία ομάδα η οποία πιστεύω πως θα μας δυσκολέψει πολύ. Στην άμυνα είναι πολύ αποτελεσματική.

Ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς δεν βάζει πολλά γκολ. Όμως πιστεύω πως θα μας δυσκολέψει.

Από τη στιγμή που έχουμε μόλις δύο βαθμούς διαφορά, θα πρέπει να την κερδίσουμε», δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι τις επόμενες εβδομάδες θα επιστρέψει στην κορυφή ο Ολυμπιακός: «Εκεί πρέπει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και εκεί θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε ξανά.

Έχουμε βρεθεί σε έναν δύσκολο όμιλο στην Ευρώπη και εκεί δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πράγματα, όμως στο πρωτάθλημα θα παίξουμε με τις ομάδες που δεν έχουμε παίξει ακόμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και θέλουμε να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εκεί θέλουμε να βρισκόμαστε και στο τέλος του πρωταθλήματος».