Σ’ αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού.

Η ομάδα μας αν και δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με γκολ-πέναλτι του Γιάννη Βάρκα στο 33′ και έτσι συνέχισε με νίκες στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Αγιώτη στο 19′ ενώ στο 31′ ο Βρουσάι κερδίζει πέναλτι αφού ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιάννης Βάρκας ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38′ ο Βρουσάι χάνει σημαντική ευκαιρία ενώ στο 74′ ο ίδιος παίκτης δεν μπορεί να «παραβιάσει» την εστία του Λεβαδειακού αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Ο Λεβαδειακός τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (2η κίτρινη κάρτα) του Σαλιάι στο 81′.

Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας της Μάνδρας. Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας στάθηκε στα θύματα από τις πλημμύρες της Μάνδρας αλλά και στο παιχνίδι: «Η σκέψη μας είναι εκεί μαζί τους. Είναι μια τραγωδία που δεν μπορεί να συμβαίνει στην Ελλάδα του 2017. Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων αλλά και στους εκατοντάδες ανθρώπους που είδαν το βιος τους να χάνεται σε λίγη ώρα. Εμείς στην Ακαδημία έχουμε και έναν επιπλέον λόγο. Τώρα όσο αφορά το παιχνίδι δεν θα πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση. Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών είναι ο αγώνας της Τετάρτης με την Σπόρτινγκ αλλά πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Χατζηϊωαννίδης, Κυριακόπουλος (59′ Ξενιτίδης), Ράμα, Αγιώτης, Νεοφυτίδης, Κιρτζιαλίδης (76′ Βοΐλης), Τσερκώνης, Βάρκας, Κατσούκης (67′ Πέιος), Βρουσάι
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:  Ζωγράφος, Σαλιάι, Τσίμπος (81′ Βλαβιανός), Ματσωτάι, Λιάγκας, Αργυρίου, Δήμος, Κουκοβίνος (76′ Τσιμόπουλος), Μιτακίδης, Βήχος, Πόρης (52′ Φάσσας).