Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είναι μια πολύ καλή συνέχεια και μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν σοβαροί στο μεγαλύτερο διάστημα. Νομίζω ότι ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε πολύ στην αρχή, κυρίως με τα επιθετικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο πήραμε τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη.

Το σημαντικό είναι να ξεχνάς γρήγορα. Πιστεύω ότι κάναμε μια καλή νίκη κόντρα στην Φενέρ, αλλά πριν κάναμε κάποιες ήττες και τότε όλοι έπεσαν πάνω μας. Πρέπει να ξεχνάς γρήγορα και να συνεχίζεις. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια.

Είναι πολύ σημαντικό να έχει ρυθμό η ομάδα. Όταν παίζεις καλή άμυνα, τότε βρίσκεις εύκολα καλάθια. Στην Τουρκία βάλαμε 18 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Νομίζω ότι παίζουν πολλά ρόλο. Έχουμε ανοιχτά σουτ και πιστεύω ότι παίζουμε σωστά. Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι για να κρίνουμε. Όλοι μας δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και μπαίνουμε και τα δίνουμε όλα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε.

Νομίζω ότι σε κανέναν δεν του αρέσει να χάνει. Όπως είπα, περνάμε πολύ χρόνο εδώ. Χάσαμε 2 παιχνίδια, στα οποία δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Οπότε θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Δώσαμε όλοι κάτι παραπάνω».