Έκανε τον …ανήξερο ο Χιμένεθ όταν ρωτήθηκε για την απρεπή χειρονομία του κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ στη «Λεωφόρο»!

«Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Είναι άδικο να φύγουμε με μία ήττα. Κάναμε μεγάλο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να διορθωθούν. Για παράδειγμα να παίζουμε ποδόσφαιρο και να μην σταματάει η μπάλα»\ σχολίασε για το γεγονός.

Η απρέπεια του Χιμένεθ προκαλεί μεγάλες απορίες.

Διότι στην ΑΕΚ είχαν αισθανθεί βαθιά ενοχλημένοι σε αγώνα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και έτρεχαν στα δικαστήρια .

Τότε  κάποιος  «αγανακτισμένος » οπαδός  της ΑΕΚ πήρε την απόφαση να προσφύγει δικαστικά κατά του  Κασάμι και του Περέιρα και δήλωνε σε ραδιόφωνα και εφημερίδες:

«…Ο ίδιος δήλωσε αηδιασμένος από τη συμπεριφορά των Περέιρα και Κασάμι και επεσήμανε ότι αμφότεροι έθιξαν, προσέβαλαν και και προκάλεσαν με τις χειρονομίες τους, τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις εξέδρες, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να διανοηθεί πως τα αρμόδια όργανα αρνούνται να επιληφθούν του θέματος. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να καταθέσει μήνυση σε βάρους του Πορτογάλου τεχνικού και του Ελβετού μέσου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να προσβάλει τόσα άτομα με τέτοιο χυδαίο τρόπο. Όποιος θέλει και ήταν παρών στη θύρα 29 που ήρθε κι έκανε τη χειρονομία ο Περέιρα, μπορεί να μας στηρίξει και να είναι μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινάμε. Το θέμα δεν είναι οπαδικό».

Τώρα με την χειρονομία του προπονητή της ΑΕΚ, Χιμένεθ, στη Λεωφόρο στο ματς με τον Παναθηναϊκό άραγε θα υπάρξουν οι γνωστοί… ευαίσθητοι για να ενοχληθούν και να καλέσουν τον Ισπανό σε απολογία;

Ή θα διαβάσουμε καμία επιστολή μικρού παιδιού ότι δεν μπορεί να βλέπει τέτοιες συμπεριφορές στα γήπεδα;