Την Μαντώ πρώτη φορά την πρόσεξα σε μία διαφήμιση που πλησίαζε  ως «εύπλαστο κορμί» τον ηθοποιό Μανώλη Μαυροματάκη για να πάρει ένα διαιτητικό βρόμικο. Και όσο τρομερός και αν είναι ο τύπος υποκριτικά εγώ δε μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της. Είχε αυτό το κλικ που σου κάνει τη ζημιά. Και την ερωτεύεσαι από την πρώτη ματιά.

Μετά συνέχιζα να τη χαζεύω με τις ώρες στο ΜAD. Για το κορμί, τα γατίσια μάτιατης και τη θηλυκότατη κίνησή της αλλά και γιατί είναι ωραίο τυπάκι. Με χίουμορ και χαβαλέ. Με καλή διάθεση και τσαχπινιά. Με μπρίο και σκέρτζο, με χαρακτήρα ρε αδερφέ! Από τα κορίτσια που θα τα ήθελες και στην παρέα. Δείχνει γήινη και προσιτή όπως στο παρακάτω βιντεάκι όπου κάνει τις ασκησούλες της.

Τίποτα το περίεργο, τίποτα το εξωπραγματικό. Απλά ένα πανέμορφο κορίτσι που κάνει τις ασκησούλες του. Έλα όμως που υπάρχουν άλλες στιγμές που μεταμορφώνεται σε μια γυναικάρα εξωγήινη που νομίζεις πως ήρθε από άλλο πλανήτη. Λες δε μπορεί, δεν είναι δυνατόν να είναι αληθινό αυτό το θηλυκό.

Γιατί, τελικά, αυτές οι μεταμορφώσεις της Γαστεράτου είναι που την κάνουν τόσο ερωτεύσιμη. Κορίτσι της διπλανής πόρτας τη μία στιγμή, super model την άλλη, αγοροκόριτσο τη Δευτέρα, μοιραίο θηλυκό την Κυριακή. Ρε Μαντώ, πώς να σου το πω; SAGAPO.

Πηγή:www.ratpack.gr