Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος αγνοεί ότι περιοδείες κάνουν μόνον οι θίασοι και όχι οι Εθνικές ομάδες.

Αν το γνώριζε δεν θα ανακοίνωνε την απόφαση να αναζητήσει νέα έδρα η Εθνική σε…κάποιο γήπεδο της χώρας.

Αναλυτικά όσα είπε από την Θεσσαλονίκη και το «Μακεδονία Παλάς» που συνεδριάζει η ΕΠΟ για το θέμα:

«Η εθνική ομάδα θα πρέπει να βγει έξω από τα τείχη του λεκανοπεδίου. Είναι κάτι που θέλει η φίλαθλη κοινή γνώμη. Τόσα χρόνια κάποιοι δεν είχαν δικαίωμα να δουν την εθνική ομάδα της χώρας μας. Θα πάμε εκτός Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη και όπου αλλού υπάρχει γήπεδο το οποίο πληροί τις προδιαγραφές.

«Μπορεί να είναι ένα από τα δύο γήπεδα ή το Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν ξέρω ποιο γήπεδο μπορεί να πληροί τα κριτήρια. Θα παίξουμε και στο λεκανοπέδιο και το ΟΑΚΑ πληροί τις προδιαγραφές. Θα δοκιμάσουμε και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, θα κριθούμε γι’ αυτό.

Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των γηπέδων. Δεν είναι μόνο να θέλουμε εμείς. Δεν θα πάμε σε δέκα γήπεδα, θα γίνει επιλογή. Το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Παγκρήτιο, τα τρία μεγάλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ελεγχθούν. Η εκτίμηση θα γίνει από τους ειδικούς, από τα στελέχη της Ομοσπονδίας. Τώρα έχουμε γενική εικόνα, είναι και θέματα διεθνών κανονισμών όχι μόνο δικής μας κρίσης. Πρέπει να είμαστε συμβατοί, στην προκειμένη περίπτωση, με τα κριτήρια της UEFA»

Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι κάνουν.

Η Εθνική κάθε χώρας παίζει στο καλύτερο γήπεδο. Στο πιο σύγχρονο.

Περιφερόμενοι είναι μόνον οι θίασοι…