Σε δηλώσεις που έκανε στους Πορτογάλους ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, σημείωσε πως η Σπόρτινγκ ήταν πιο δυνατή και πως ο Ολυμπιακός κοιτάει από εδώ και πέρα πώς θα περάσει στην κορυφή έως τα Χριστούγεννα, προσθέτοντας πως είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

«Ήταν ένα περίπλοκο και όχι εύκολο ματς. Θέλαμε τη νίκη για να κρατήσουμε το όνειρο της Ευρώπης και να συνεχίσουμε. Η Σπόρτινγκ ήταν πιο δυνατή και καλή από εμάς και της αξίζουν τα εύσημα. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν πήραμε το αβαντάζ στο παιχνίδι. Η Σπόρτινγκ μας πίεσε και στα τελευταία πέντε λεπτά του Α’ μέρους σκόραρε», σημείωσε ο Πορτογάλος και συνέχισε.

«Στη δική μας ομάδα υπήρξαν γενικά πολλές αλλαγές αλλά δουλεύουμε και προσπαθούμε. Έχουμε επανέλθει και ελπίζουμε πριν τα Χριστούγεννα να είμαστε ξανά πρώτοι στην Ελλάδα. Προσωπικά στην Ελλάδα είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω καλά. Η πρώτη μου χρονιά ειδικά ήταν καλή και ας είχα δύσκολη προσαρμογή. Θα δούμε στην συνέχεια. Για τώρα είμαι χαρούμενος αλλά να δούμε στο τέλος της χρονιάς για το μέλλον μου. Για την Εθνική; Δεν έχω… εμμονή με το να κληθώ αλλά σίγουρα είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Εθνική της χώρας του και θα το ήθελα και εγώ».