Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, την Κυριακή (26/11) θα εμφανιστεί ένας Ολυμπιακός χωρίς τον Μποτία στο αρχικό του σχήμα.

Η παρουσία του στην Λισσαβώνα ήταν αποκαρδιωτική. Όχι μόνο στις φάσεις που έχασε τον Μπας Ντοστ, αλλά με τη γενικότερη αγωνιστική του εικόνα που προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη σε αρκετούς.

Ο Μποτία, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του, θα παραχωρήσει τη θέση του στον Σισέ και δίπλα στον Σενεγαλέζο θα παίξει ο Ένχελς, ο οποίος στην Πορτογαλία ήταν από τους διασωθέντες.

Με εξαίρεση το ματς με την Γιουβέντους, όπου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σισέ, αυτή τη στιγμή ο Λεμονής δείχνει να έχει πλέον μία προτίμηση σε Σισέ – Ένχελς για το κέντρο της άμυνας στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Αυτό λέει το ρεπορτάζ από το Ρέντη και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί…

Λογικά, ο Κούτρης θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας και δεξιά θα είναι ο Ελαμπντελαουί αντί του Φιγκέιρας που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και μάλλον έχει υποστεί τράβηγμα.

Ο Οφόε, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 65’ αντί του Ταχτσίδη την Τετάρτη και σκόραρε, είναι καλύτερα και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Επιπλέον, από την αρχή αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μάριν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρουν φανέλα βασικού και οι Μάρτινς-Ανδρούτσος φανέλα βασικού κόντρα στους «Φαίακες».