Ο Τζαμέλ ΜακΛιν δήλωσε μετά το παιχνίδι στο Μιλάνο:  «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από όλους μας. Ερχόμενοι εδώ, ξέραμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολο. Όλοι έπαιξαν καλά και οι συμπαίκτες μου με τροφοδοτούσαν με τον σωστό τρόπο».

Για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Ήταν απλώς μία από αυτές τις μέρες που, όταν η ευκαιρία έρχεται, κάνω το καλύτερο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Πήρα 14 προσπάθειες, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά. Το σημαντικό όμως είναι ότι παίξαμε καλά ως ομάδα».

Όσον αφορά στο τι του είπαν οι πρώην συμπαίκτες του, ανέφερε: «Είναι δύσκολο για αυτούς να με συγχαρούν, όταν χάνουν με αυτόν τον τρόπο. Στο τέλος του αγώνα, δεν μπορείς να χαμογελάς. Νιώθω όμορφα όμως για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εδώ».

Παράλληλα, τόνισε πως η ανατροπή που έκανε η Αρμάνι δεν ήταν απρόσμενη: «Αυτή η ομάδα είναι μαχητική. Μας το είχε τονίσει και ο κόουτς. Έχει κάνει ξανά ανατροπές και απέδειξαν πως είναι καλοί. Πάντως, ήταν σημαντική και η άμυνα που έπαιξε ο Παπανικολάου πάνω στον Τζέρελς, στο τελευταίο σουτ».

Κλείνοντας, στάθηκε και στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Βαλένθια:«Η Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε, ιδιαίτερα στην άμυνα για να εμφανιστούμε καλύτεροι».