Μετά την εκτός έδρας επικράτηση στη Χίο και τη διακοπή του πρωταθλήματος που μεσολάβησε την προηγούμενη εβδομάδα, οι υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών στις εγχώριες διοργανώσεις συνεχίζονται.

Το Σάββατο (25/11) στις 15:30 στο Παπαστράτειο οι πρωταθλητές υποδέχονται το ΝΟ Χανίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο να διευρύνουν την απόλυτως νικηφόρα πορεία τους. Η αναμέτρηση αυτή θα αποτελέσει και μια «προθέρμανση» ενόψει  των υποχρεώσεων στην Ευρώπη που θα συνεχιστούν την ερχόμενη Τετάρτη (29/11) κόντρα στη Μπρέσια στην Ιταλία για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Μπούσλιε, Δερβίσης, Γούνας, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Νικολαϊδης, Γαβαλάς.

Γούνας: «Σημαντικό το παιχνίδι που ακολουθεί»

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο υπάρχει η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας. Το σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό που ακολουθεί την Τετάρτη με την Μπρέσια. Ξέρουμε τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αφού αντιμετώπιζουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις στην επίθεσης. Επίσης όπως σε κάθε εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».