Δεν είναι υπερβολή το… γνωμικό των φίλων του Ολυμπιακού που λέει «Θρύλε μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς». Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας το αισθάνονται, για τα καλά, όπου και αν παίζουν! Ο κόσμος του Θρύλου είναι πάντα εκεί, με τη φωνή και το πάθος του, να δίνει δύναμη στην ομάδα. Το ίδιο συνέβη και στην Κέρκυρα, όπου η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου.

Η υποδοχή, την οποία επεφύλαξαν οι Κερκυραία φίλοι του Ολυμπιακού, ήταν για ακόμη μία χρονιά, αποθεωτική! Από το αεροδρόμιο, όπου άναψαν πολλά καπνογόνα και έκαναν τη νύχτα, μέρα (και δη… κόκκινη), μέχρι το ξενοδοχείο της ομάδας, που πολλά παιδάκια, με τους γονείς τους, αλλά και ενήλικες φίλοι του Θρύλου, περίμεναν με ανυπομονησία να δουν από κοντά τους… ήρωές του! Τα χαμόγελα ευτυχίας, στα πρόσωπα των μικρών παιδιών, είναι από μόνα τους, μία σπουδαία ανταμοιβή, για κάθε παίκτη του Ολυμπιακού!

Τα συνθήματα έδιναν και… έπαιρναν και οι φίλοι της ομάδας μας κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε… σύνδεσμο, το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αλλά και το ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει η αποστολή της ομάδας μας. Οι ποδοσφαιριστές το χάρηκαν ιδιαιτέρως και ένιωσαν σαν… στο σπίτι τους! Η συνήθεια, σε όλες τις πόλεις τις οποίες επισκέπτεται ο Ολυμπιακός, για να δώσει αγώνες, είναι οι πόλεις αυτές, να… ντύνονται στα ερυθρόλευκα! Και αυτή η συνήθεια, συνεχίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου, στο «νησί των Φαιάκων»!