Στον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεχόμαστε έναν λυσσαλέο πόλεμο από όλους.

Έναν λυσσαλέο πόλεμο, ο οποίος γίνεται από Υπουργούς και αρχηγούς κομμάτων μέχρι και ομάδες, οι οποίες παίζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό και με άλλο τρόπο όταν παίζουν με άλλες ομάδες.

Βλέπετε όλοι τις συμπεριφορές στα γήπεδα από ανθρώπους που κρίνουν αποτελέσματα και βλέπετε και τη συνέχεια που δίνεται μετά στην ανάπτυξή τους στον Τύπο και στα ΜΜΕ. Επίσης, είναι τελείως διαφορετική η συμπεριφορά στους φιλάθλους μας.

Χθες, επτά αυτοκίνητα με φιλάθλους του Ολυμπιακού σταμάτησαν στην εθνική οδό, γιατί θεωρήθηκαν οργανωμένη μετακίνηση και πήγαιναν σε έναν αγώνα χάντμπολ.

Τελικά, πήγαν 40 άνθρωποι και δεν έγινε τίποτα.

Σήμερα, στην Αθήνα ήταν 400 άνθρωποι άλλης ομάδας, ουδείς από την κυβέρνηση και την Αστυνομία ασχολήθηκε, που έκαναν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

400 άτομα και πήγαν και οργανωμένα στο γήπεδο.

Προφανώς, υπάρχουν άλλοι κανονισμοί για εμάς και άλλοι για τις άλλες ομάδες.

Ο,τι και να γίνει να ξέρουν στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές και αυτοί που θα τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα.

Είναι η πρώτη φορά που παίρνω μηνύματα ότι ο κόσμος είναι εξοργισμένος, γιατί τα βλέπει όλα αυτά που γίνονται και τη συμπεριφορά άλλων απέναντί στον κόσμο και στον Ολυμπιακό».