Μπορεί ο Ολυμπιακός να εξασφάλισε (με το 1-1 κόντρα στον Κισσαμικό) το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου, ωστόσο η εμφάνισή του ήταν κατώτερη του αναμενομένου.

Φάνηκε ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Τάκη Λεμονή πήραν το παιχνίδι σαν …υποχρέωση και δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Μόνον ο Τζούρτζεβιτς έπεφτε στη φωτιά .

Ο Σέρβος φορ πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού (στο 30΄) με προβολή, ενώ είχε και δύο δοκάρια (34΄και 94΄) στην διάρκεια του αγώνα.

Ήταν ο μοναδικός από τους «ερυθρόλευκους» που αισθάνθηκε η άμυνα του Κισσαμικού.

Όλοι οι υπόλοιποι που χρησιμοποίησε ο Λεμονής πίστευαν ότι θα κέρδιζαν με την φανέλα…

Ο Μπεν φάνηκε εκτός ρυθμού μετά από την μεγάλη αγωνιστική του απραξία. Ο Καρσελά…μία από τα ίδια. Ακόμη και η τριάδα του άξονα, δηλαδή Μάρτινς, Ζιλέ και Ανδρούτσος δεν μπόρεσαν να πείσουν ότι αξίζουν θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι να μπει το γκολ του Τζούρτζεβιτς, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρεις-τέσσερις καλές στιγμές ε τον Μπεν (8΄), τον Καρσελά (9΄ και 14΄), όμως μετά το 1-0 στο 30΄ κατέβασαν ταχύτητα και κοιτούσαν το ρολόι για το ημίχρονο.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όπου και πάλι λόγω της ποιότητάς τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς (52΄), τον Καρσελά (58΄)και τον Ανδρούτσο (67΄) όμως το δεύτερο γκολ που θα τέλειωνε το παιχνίδι δεν ήρθε ποτέ…

Ο Κισσαμικός στάθηκε στο γήπεδο και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που είχε, ισοφάρισε (68΄) με κοντινό πλασέ του Αποστολίδη.

Ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης έβγαλε κάρτες στους Τόλι, Καρσελά, Παντελάκη, Τασιουλή και Μάρτιινς.

Κισσαμικός :Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (84΄Μπακάνιν) , Χαλκιαδάκης (73΄Ντάγκρας) , Νικόλτσης (61΄Τασιουλής).

Ολυμπιακός :Καπίνο, Λάμπρου (75΄Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79΄Μάριν) , Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς

 

 

Προβολή εικόνας στο Twitter

Η ενδεκάδα του Κισσαμικού

Εικόνα live21961778/65951.jpg