Στις δηλώσεις του ο  Ομάρ Ελαμπντελαουί, στάθηκε στα «εύκολα γκολ» που δέχεται ο Ολυμπιακός:

«Νιώθω καλύτερα, φαίνεται κιόλας. Απολαμβάνω περισσότερο το παιχνίδι, μετά από κάποια προβλήματα που αντιμετώπισα πρόσφατα. Ήταν κάτι που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, εκείνη η κίνηση. Έκανα καλό κοντρόλ, ήταν καλή και η πάσα του Αλεξί. Είναι πάντα καλό το γεγονός ότι οι αμυντικοί μπορούν να συνεισφέρουν. Δεν είναι η δουλειά μας να βάζουμε το γκολ, αλλά είναι καλό όταν το κάνουμε.

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσεις τα γκολ που δεχόμαστε. Αλλά, δεχόμαστε εύκολα γκολ. Αρκεί να δει κάποιος το σημερινό ματς. Χαρίσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο, το κάνουμε πολλές φορές. Είναι μικρές λεπτομέρειες, πρέπει να το διορθώσουμε. Δεν ξέρω εάν είναι έλλειψη συγκέντρωσης.

Έχουμε βάλει πολλά γκολ φέτος, αλλά είχαμε ευκαιρίες για πολλά περισσότερα. Το κλειδί δεν είναι να βάζουμε μόνο γκολ, αλλά να σταματήσουμε και να δεχόμαστε. Το 1-0 και το 2-0 είναι σημαντικά αποτελέσματα, ειδικά απέναντι στις μικρές ομάδες.

Ο Σισέ είναι νεαρός, έχει λαμπρό μέλλον μπροστά. Τα λάθη γίνονται. Είναι το πώς τα αντιμετωπίζεις μετά. Και ο Σισέ δείχνει χαρακτήρα μετά τα λάθη του. Μου άρεσε πολύ η αντίδρασή του.

Παίζω στον Ολυμπιακό, είμαι συγκεντρωμένος εδώ. Μετά από μια μεγάλη περίοδο που δεν είχα καλή αγωνιστική κατάσταση, επέστρεψα και θέλω να βελτιώνομαι», υποστήριξε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στην κάμερα της NOVA.